Mirëseerdhët në

SALLËN E KONFERENCAVE

Salla e konferenca është 220m2 me pamje nga deti që mund te përshtatet deri në 120 persona por mund të ndahet edhe në 2 salla konferencash për takime biznesi!

Salla është e pajisur me të gjithë teknologjinë moderne dhe kushtet optimale për organizime te rëndësishmesh!

Salla e Konferencave

Rezervoni Takimin Tuaj

Emri *
Data
Telefoni *
Ora
Email *
Pjesëmarrës

SHIKO

Galerinë e fotografive

Rr. Pavaresia, 2001 Durrës, Shqipëri

+355 52 421 001

[email protected]