ABOUT ROYAL G

Këtu do të ndjeheni si në shtëpinë tuaj

Royal G Hotel & Spa ndodhet ne brigjet e bukura te Detit Adriatik ne qytetin e Durrësit, vetëm 20 minuta ecje nga qendra historike e qytetit.

Hoteli ndodhet vetem 25 minuta larg nga aeroporti nderkobetar Nene Tereza dhe 30 minuta nga qendra e kryeqytetit Tiranes. Pozicioni i favorshem e ben ate te pershtatshem edhe per pushime te shkurtera.

Shtëpia juaj larg shtëpise. Dorëzohuni natyrës në një nga 60 dhomat tona të pajisura me çdo gjë qe ju duhet për t’iu larguar shqetësimeve të përditshmerisë suaj si në udhëtime ne grup ashtu edhe me familjen.

Gjatë rritjes sonë në vite kemi
mësuar rëndesinë e ndryshimit dhe te inovacionit, kjo është edhe arsyeja pse vendosem te hynim ne këtë sfide te re ne fushën e Hotelerisë dhe turizmit.

BËJINI PUSHIMET TUAJA TË PAHARRUESHME

Njihuni me dhomat tona

[fleurdesel_rooms layout=”overlay_with_content” columns=”3″ per_page=”12″]

LISTA E SHËRBIMEVE

Gjatë qëndrimit tuaj

Pishinë private

Në një pozicion panoramik ofron një pamje të jashtëzakonshme, e cila do të ju mahnisi në çdo sezon.

Wi-Fi pa pagesë dhe limit

Lidhja falas Wi-Fi në çdo mjedis të hotelit tonë do t'ju lejojë të jeni gjithmonë të lidhur në liri të plotë.

Bari

Hoteli ka një zonë të madhe bari. Mënyra ideale për t'i dhënë fund një dite duke shijuar një gotë verë ose një ëmbëlsirë.

Palestra

Nëse jeni veçanërisht i vëmendshëm ndaj formës tuaj fizike, ofrojmë për mysafirët tanë një palestër të pajisur.

24/7H Concierge

Kujdesemi për klientët tanë me përkushtim, përzemërsi dhe profesionalizëm gjithmonë të vëmendshëm ndaj nevojave të tyre.

Airport pick up

Lidhuni me Recepsionin për të rezervuar një shërbim privat transferimi për të arritur në mënyrë komode hotelin tonë.

salla konferencave royal g hotel & spa

HOTEL ROYAL G

Salla e Konferencave

HOTEL ROYAL G

Restaurant

HOTEL ROYAL G

Wellness & Spa

Oferta Eksluzive

Regjistrohu dhe përfito ofertat tona speciale